Buitenland

Een letselschade oplopen is op zich al een nare ervaring. Maar wat nu als u het letsel oploopt in het buitenland? Vaak begint het probleem dan al bij de taal. Het is echt niet zo vanzelfsprekend dat de mensen in het land waar u op dat moment bent Nederlands spreken. Zelfs iemand vinden die bijvoorbeeld Engels spreekt, is vaak al lastig. En hoe zit het met de regels in dat land? En de normen en maatstaven die worden gebruikt. 

Wij bieden u de mogelijkheid uw situatie even aan een van onze letselschadespecialisten voor te leggen.  Aan de hand van bijvoorbeeld het aanrijdingsformulier en andere stukken (bijvoorbeeld foto’s) kunnen wij voor u beoordelen of u uw schade vergoed kunt krijgen.

Het advies is vrijblijvend en kosteloos. Na de beoordeling van uw situatie kunt u ervoor kiezen een van onze letselschadespecialisten in te schakelen voor het verzorgen van de schaderegeling in het buitenland. Onze specialisten spreken meer dan een taal, kennen regels en gebruiken van de landen om ons heen en kunnen terugvallen op een netwerk van contacten.

 

Netwerkpartners

Letselschaderegeling 
Mark Veenstra, re 
Jorg van den Enden, re

Advocatuur
Jolette Derksen
Lieke Hilhorst

Mediation
Mariken Peters